Vores tilbud

Helhedstilbud med skole og uddannelse

Fonden Ørting er et børne- og ungehjem med botilbud og specialundervisning til børn og unge med autisme.

Vi er et helhedstilbud med plads til ca. halvtreds børn, unge og unge voksne. Størstedelen bor på opholdsstedet, en lille gruppe bor i et botilbud for unge over 18 år, og de øvrige er i dagtilbud – dvs. de bor hjemme hos deres forældre, mens de går i skole på mellemtrin, udskoling eller STU hos os.

I alt har vi tre afdelinger i og omkring Odder i Østjylland.

Målgruppe

Vores målgruppe er børn og unge i alderen 12 – 25 år, der er diagnosticeret med autisme eller beslægtede udviklingsforstyrrelser. De unge har et funktionsniveau, som ligger tæt på eller inden for normalområdet.

Vi har også erfaringer med unge, der har komorbide diagnoser som ADHD/ADD, Tourettes, angst, OCD, spiseforstyrrelser og andet. Derudover har vi mange erfaringer med børn og unge med skolevægring.

Mulighederne på Ørting

Vi er et børne- og ungehjem med et helhedstilbud, der består af botilbud, skole og uddannelse til børn, unge og unge voksne med autisme:

Derudover tilbyder vi familierådgivning samt kurser og rådgivning til fagprofessionelle.

 

Læs mere

Vil du vide mere om, hvordan det er at bo på et opholdssted, kan du læse om en af vores unge beboere, der fortæller om at flytte ind på vores opholdssted i Jylland. Du kan også møde en forælder, der fortæller om at vælge en frivillig anbringelse af sit barn.

Terrasser foran værelserne

Kom på besøg

Vil du have en rundvisning? Så kontakt forstander og skoleleder Sinnet Stork Sørensen (ej sikker mail)

Sinnet Stork Sørensen er leder af Fonden Ørtings interne skole for børn og unge med autisme