Botilbuddet Stenslund

Udslusningsboliger

Fonden Ørting har et botilbud til unge med autisme, der er fyldt 18 år. I alt har vi fem udslusningsboliger i Odder, hvor de unge kan få støtte til at bo i egen bolig.

Afdelingen hedder Stenslund og består af rækkehuse på 50 m2.

Bostøtte

De unge på Stenslund har en bostøtteperson tilknyttet. Der er ingen sovende vagt, men hvis der er behov for det, kan de unge kontakte vores døgnpædagog på opholdsstedet, der ligger knap 5 km derfra.

Målgruppe til botilbuddet

De unge på botilbuddet Stenslund har en autismediagnose. De er i job eller i gang med en uddannelse. De kan også være i gang med et udviklingsforløb på Ørting.

 

Kontakt os

Fonden Ørting er et bosted og opholdssted for børn og unge med autisme, der også tilbyder skole for børn og unge med særlige behov for specialundervisning. Vil du vide mere om vores bosted og opholdssted i Jylland eller vores specialsole, så tøv ikke med at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om vores arbejde med børn og unge med autisme eller nogle af vores andre tilbud såsom STU og efterværn.

Vores botilbud til unge med autisme hedder Jeppelund

Kom på besøg

Har du spørgsmål eller vil du have en rundvisning? Så kontakt skoleleder og viceforstander Sinnet Stork Sørensen (ej sikker mail)

Sinnet Stork Sørensen er leder af Fonden Ørtings interne skole for børn og unge med autisme