20-05-2022

Sommerfest med fuld musik

Hvert år til maj inviterer Fonden Ørting til sommerfest. Det er en super hyggelig og festlig tradition, hvor vores unge og deres forældre, søskende og bedsteforældre mødes med hele personalet til frokost, fællessang og eftermiddagskaffe.

I år var vi over hundrede deltagere, så der blev dækket op i spisestuen og i et stort telt i haven. Det gav også god mulighed for at sidde lidt i ro, for de som har brug for det.

Udstillinger i skolen

Skolen holdt Åbent Hus og viste nogle af de mange projekter frem, som der er blevet arbejdet med gennem året. Fine keramiske figurer, duftlys, 3D-print fra Teknologi, dyreskind fra Jagt og plancher, der går i dybden med faglige temaer fra undervisningen.  Hele Ørting summede af liv og hyggelig snak både inde og ude.

Koncert med gamle elever

I løbet af eftermiddagen var der koncert med nogle af de gamle elever, som stadig mødes til sammenspil med vores musiklærer Sarah. Det er skønt, at de har lyst til at bakke op om vores arrangement på den måde, og vi glæder os altid over at se dem igen. Samtidig er de gode rollemodeller for vores nuværende elever.

Tak til alle deltagere for en virkelig hyggelig eftermiddag.